Outside is the best side. If you're on a bike it's even better.
Prima zi in Sicilia, Catania, Etna si wild-camping
Initial am zis sa fac un singur jurnal foto pentru tot concediu, dupa care in momentul in care am trecut prin poze si atunci cand am vazut cat de multe am reusit sa inghesuim cumva in fiecare zi am ajuns la concluzia ca ar fi fost mult, mult prea multe poze intr-o singura postare.
Pentru noi a fost a 3-a oara in Sicilia, pentru Marius prima data si sunt convins ca vom reveni cu siguranta si anii urmatori, probabil vom alterna pentru vacanta de ski sudul Spaniei, sudul Italiei, Grecia / Creta sau insulele din Atlantic ale Spaniei / Portugaliei. Jurnalul zilei de azi e primul dintr-un road-trip veritabil de 5 zile prin insula in care am reusit cumva sa impacam si capra si varza, respectiv sa avem parte de un concediu care sa ni se para in mod egal fain si noua si lui Marius. Dar mai mult despre asta in pozele de mai jos:
Sunteti faini, ce sa mai!
Ce le place copiilor versus ce le place parintilor mi se pare destul de greu de gestionat.
Eu daca as merge in Sicilia, si ar fi prima data, as avea de suferit sa nu vizitez ce mi se pare interesant pentru ca lui M i-ar cadea teribil de plictisitor. Si in mod similar, sa-mi petrec timpul intr-un loc de joaca care poate gasi oriunde, m-ar scoate din minti…
Si-atunci mai bine nu merg. Deocamdata 😀
La noi a functionat destul de bine formatul, am cumparat o minge de fotbal din decathlon si cand era de joaca putea sa ne oprim in orice parcare. In plus noi deja vazusem majoritatea obiectivelor, asa ca nu simteam ca aveam ceva de pierdut.
Sincer pe langa ce vezi in formatul asta mi se pare cel mai misto senzatia de calatorie perpetua cu mult timp petrecut afara, ecuatia asta nu are cum sa dea gres. La sfarsit si Marius era in modul: dar de ce trebuie sa ne intoarcem?.?…
Dupa el trebuia sa dureze 3 luni road trip-ul nostru. Daca reusim cumva sa invete engleza, atunci lucrul asta ar fi fezabil, caci are sansa sa mai interactioneze si cu alti oameni / copii.
Cu o minge si opriri la inghetata, calatoria poate tine la nefarsit!
In ce priveste interactiunile, in sezon sunt sanse mari sa dai peste copii romani sau peste alti copii dispusi sa se joaca impreuna chiar daca nu comunica verbal prea mult. In extrasezon… sansele sunt intr-adevar mai mici.
Noi de cate ori am fost pe aici si era un minim de agitatie, am dat peste romani, iar copii s-au lipit imediat la joaca sau fetite cu care M s-a jucat chiar daca M nu intelegea germana lor (se intampla des si la bazin).
Dar cum engleza e un must in zilele noastre, poate exista ceva activitate in engleza in Brasov? Daca nu, curs, meditatii, cat sa ia startul. Sau expunerea la continut in engleza, M a invatat de pe youtube 😀
Leave a Reply